Pizza Houtoven Recepten, pizzaoven, houtoven Pizza Houtoven Recepten, pizzaoven, houtoven Pizza Houtoven Recepten, pizzaoven, houtoven Pizza Houtoven Recepten, pizzaoven, houtoven Pizza Houtoven Recepten, pizzaoven, houtoven

Pizza Margherita Recept

Pizza Margherita Recept


Pizza Margherita is een pizza, bereid volgens het recept van de Italiaanse meester-kok Raffaele Esposito van de pizzeria di Pietro e Basta Cosi (tegenwoordig Brandi geheten), die de pizza naar verluidt voor het eerst maakte in 1889.

Lees verder...

Pizza Marinara Recept

Pizza Marinara Recept


Een zelfgemaakte Pizza Marinara is veel lekkerder dan een voorverpakte pizza. Bovendien is het maken van de pizzabodem eenvoudig, gewoon brooddeeg met een beetje olijfolie. In de klassieke ‘pizza Marinara’ worden in ieder geval tomaat, knoflook, olijfolie en oregano gebruikt.

Lees verder...

Pizza Rucola Brie Vegatarisch Recept

Pizza Rucola vegatarisch Recept


Ook wij bij Pizza Houtovens zorgen voor een heerlijk pizza recept voor de vegatarische eter. Natuurlijk kan je eigen inspiratie gebruikt worden bij het maken van deze pizza, hoe gezonder hoe beter!

Lees verder...

Lasagne Recept

Lasagne Recept


Lasagne is een Italiaanse ovenschotel die wordt bereid met dunne pastabladen van circa 10 bij 15 cm. Met onze houtovens is iedereen in staat om zelf een verrukelijke lasagne op tafel te zetten.

Lees verder...

Basisrecept Pizzadeeg

Basisrecept Pizzadeeg


Basisrecept voor de echte Italiaanse pizzabodem Het geheim zit hem in voldoende gist, goed kneden en voldoende tijd!

Lees verder...

Pizza Quattro Stagioni Recept

Pizza Quattro Stagioni Houtoven Recept


Deze ‘vierseizoenenpizza’ is zo gevarieerd belegd dat hij voor iedereen wel een lekker stuk heeft. Minder vet en zout dan kant-en-klare pizza's, maar beslist niet minder lekker. Laat u niet afschrikken door de lange lijst ingrediënten: een pizza bakken is leuk en heel gemakkelijk.

Lees verder...

Pizza Napoletana Recept

Pizza Napoletana Recept


De pizza Napoletana (dus met Ansjovis) zoals in Rome/Lazio en buiten Italië bekend is geen originele Napolitaanse Pizza, maar een pizza uit de streek Lazio. In Rome/La zio heet de pizza Pizza Napoletana, maar in Napels is het de pizza Romana.

Lees verder...

Focaccia Brood Recept

Focaccia Brood Recept


Bak nu zelf je eigen brood via de traditionele steenove. Wat is nou lekkerder dan het bakken van je eigen brood thuis in je eigen oven. Dus ik zou zeggen: Kneden maar!

Lees verder...

Kip Tandoori Recept

Kip Tandoori Houtoven Recept


Tandoori een saus die in verscheidene vormen al duizenden jaren in India wordt gebruikt. Het is een mengeling van yoghurt, gember, knoflook, peper, komijn en garam masala.

Lees verder...

Basisrecept Pizzasaus

Basisrecept Pizzasaus


Basisrecept voor de lekkerste pizzasaus, nu ook jou pizza even lekker als een echte italiaanse pizza!

Lees verder...

Copyright © 2012 Pizza Houtovens | Website created by webdesign-rob